Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
marcin law Mam Mam Jean Ted J. N. agnieszka.mojaniderlandia (12627 niezalogowanych)
37 Postów
Caroline Van Wait
(vanwait)
Bywalec
Masakra. .. gdybyb miała się tak wypowiadać nie wypowiadałabym się wcale.. . Ktoś taki jak Admin mający tak chore poglądy powinien zachować je dla siebie. .. :/ sory , ale też jestem adminem i różne rzeczy ludzie piszą, ale ja nie mam takich lotów :/
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Droga vanwait,

dziękuję uprzejmie za wysiłek, jaki podjęłaś aby zbawić moją grzeszną duszę.
Dziękuję również za dogłębną analizę moich poglądów.
Z przykrością muszę stwierdzić, że trafiłaś kulą w płot.

Btw; czy mogłabyś mi wytłumaczyć co autorka ma na myśli łącząc funkcję admina z poglądami? Bo co, bo niby niepoprawność polityczna? Niemoralność?
Hmm... chre poglądy... Bardzo chętnie podyskutuję na ten temat.
Tylko podaj jakieś konkrety, pani o innych lotach.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Przeniesione z innego wątku:

vanwait napisała:Jasne. .. polecam obejrzeć krótki film dokumentalny na youtube "śmierć na życzenie" i zastanówcie się czy tak to wszystko fantastycznie wygląda... może i wiele zabiegów wykonują bez długiego oczekiwania i wgl... ale jak ktoś mówi "pomóż mi" a bez zgody dostaje zastrzyk śmierci to ja dziękuję za taką pomoc. ... masakra! :/ starość jednak zdecydowanie wolę spędziec w Polsce. ..

Widzę, że mamy na forum nową 'gwiazdę'.
You're welcome.

To co, sugerujesz, że eutanazja w Holandii jest obowiązkowa?...
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
vanwait@
starość marzy mi się w Irlandii, ale do tego czasu w pl może się wszystko zmieni...
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Viooltje napisał:
Widzę, że mamy na forum nową 'gwiazdę'.
You're welcome.

Dodam od siebie, ze bez taaaaakiej "gwiazdy" nie bedzie.....jaaaaazdy

Eutanazja a wlasciwie autoeutanazja stala sie ostatnio bardzo modna,
ludzie na wlasne zyczenie "usmiercaja" w sobie logike i zdrowy rozsadek.
Szczesliwie nie jest to proces nieodwracalny, mozna dokonac zmartwychwstania,
pod warunkiem, ze zastosuja .....autoin vitro
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Mamy i GWIAZDORA ... od dawna już/ /tak w Poznańskiem chyba św. Mikołaja nazywają/
Zgłoś wpis
37 Postów
Caroline Van Wait
(vanwait)
Bywalec
Nie no zaraz padne. .. chodziło mi o szybkie wykonywanie zabiegów które są niezbędne do wykonania żeby np zapobiec rozwojowi choroby itd.. i krótsze oczekiwanie na badania typu gastroskopia, tomografia czy rezonans magnetyczny.. i do tyczylo się służby zdrowia a nie jakiegoś belga tak? To raz a dwa prosze zacytować słowa w których rzekomo sugeruje, że eutanazja jest obowiązkowa? Może wypadałoby zajrzeć choć na parę min w filmik który polecałam i zastanowić się czy nie bił on do Holenderskiej Służby Zdrowia i wtedy się wypowiadać tak? Po trzecie skoro nie lekarz wykonuje zabiegi eutanazji to kto? Może strażak? Oo coś nowego.. .. więc fajnie, że zostałam przeniesiona do tego wątku tylko dziwi mnie, że KOTOJADY nadal jeżdżą nieuczciwymi przewoźnikami xD zabrakto wątków o zjawiskach Z archiwum X? Hmm. .. gwiazda? Widzę, że nawet na forum nie ucieknę przed tym określeniem i pomyśleć, że tak już od podstawówki xD
Zgłoś wpis
112 Posty

()
Stary wyjadacz
vanwait napisała:...prosze zacytować słowa w których rzekomo sugeruje, że eutanazja jest obowiązkowa?. ..no to prosze bardzo vanwait napisała:... ale jak ktoś mówi "pomóż mi" a bez zgody dostaje zastrzyk śmierci to ja dziękuję za taką pomoc. ... masakra! :/ starość jednak zdecydowanie wolę spędziec w Polsce. .. Skoro ty uwazasz ze ten filmik opowiada o opiece zdrowotnej w NL , czyli o jakosci leczenia , o jakosci slozby zdrowia to ty obejzyj ten filmik jeszcze raz i jeszcze raz i ..... tak dlugo jak dojzysz cos dziwnego .
Ten filmik jest o eutanazji i tam sie wypowiadaja ............... hmmmm nie holendrzy . A tak np skad ksiezulek wie co zostalo omowione miedzy pacjetem a lekarzem ??? Wiesz co to wilsverklaring/wilsbeschikking ?
Pozatym zapytam ciebie czy widzialas czlowieka ktory kona w bolu ? Lub czlowieka ktory umiera na raka ? wiesz jaki bol ktos znosi ?
Wiesz co to znaczy pacjent terminalny ? A czy wiesz co to GODNA smierc ? jak widze nie masz o tym szarego pojecia . nigdy nie bylas przy kims 24/7 kto wyje z bolu i blaga o pomoc a ty jedynie mozesz byc przy nim . Watpie po twoich wypowiedziach zeby jakas bolesna choroba trafila ci najblizsza osobe np rodzica , partnera lub dziecko . A czy ty sama sie zastanowilas nad swoim zyciem ? Co by bylo gdybys np zachorowala na nieuleczalna terminalna chorobe ? Chcila byc cierpiec ? tygodniami , miesiacami ?
I tak jeszcze jedno ps. ja podalam link do przeprowadzonych badan nad slozba zdrowia w EU( czyli w wielu panstwach i o jakosci tej slozby itd ) a ty wyjezdzasz z fimikiem o eutanaji . Powiedz mi dzieciatko co ma piernik do wiatraka w tym wypadku ?
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:

Eutanazja a wlasciwie autoeutanazja stala sie ostatnio bardzo modna,
ludzie na wlasne zyczenie "usmiercaja" w sobie logike i zdrowy rozsadek.
Szczesliwie nie jest to proces nieodwracalny, mozna dokonac zmartwychwstania,
pod warunkiem, ze zastosuja .....autoin vitro

Adamm, zaczynam podejrzewać, że autoeutanazja to efekt czytania po łebkach, bo już aż boję się stwierdzić, że to efekt nie czytania w ogóle... Weźmy na przykład instrukcję Twojego imiennika, Słodowego ze "Zrób to sam": wyjaśnia pan Adam jak zbudować potęgator wiedzy. Wypisuje dokładnie punkt po punkcie co i jak zrobić. A komuś się nie chce (czytać) ale zabiera się do konstruowania i... autoeutanator gotowy!

Aż boję się myśleć o efektach autoin vitro!

@Baileys:
Dziękuję Pani, miałam napisać, ale właściwie niewiele tu do dodania
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
ogolony brzytwą Orwella powiem krótko:
eutanazja jest spoko
Zgłoś wpis

Bliżej nas